Mer om mig

etiska regler

Etiska regler
& Tystnadsplikt

Jag är utbildad samtalsterapeut och certifierad coach.
Jag har även tidigare suttit i styrelsen för självhjälpshuset Solkatten. och i NLP föreningen, Sverige.
Som terapeut och coach  har jag tystnadsplikt och har förbundit mig att följa Etiska Rådets riktlinjer vilket innebär att jag har tystnadsplikt

SoulMind innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel

Avbokningspolicy

Om du får förhinder (oavsett orsak) och inte kan komma till den inbokade tiden så meddela senast 2 arbetsdagar (48 timmar) före bokad . I annat fall utgår full debitering. Avbokning kan ske via sms eller telefon, samt länk du fått i ditt bekräftelsemail.

Betalning av bokat möte

Du kan välja att betala kontant eller betala via faktura. De flesta väljer att betala via faktura. Fakturan skickas efter mötet om dig betalar per gång. Har du ett paketpris betalar du alla gånger på en och samma faktura, till ett mer förmånligt pris.

Delbetalning av faktura kan då göras efter överenskommelse och innan fakturan är skickad.

OBS: Skickad faktura är bindande och återbetalas ej.  

Anna Candela grundare av SoulMind

Jag heter Anna Candela och jag har en lång erfarenhet av att arbeta med människor i  alla åldrar och haft privilegiet att få arbeta inom många olika branscher.  Jag brinner för att jobba med människor och hjälpa människor framåt. Det bästa jag vet är när man ser ett litet ljust tändas i någons ögon, då VET jag att en förändring är på väg och då är det värt varenda sekund av arbete! Jag är i grund och botten utbildad pedagog och arbetade under många år inom förskola och skola som lärare och föreståndare.

Erfarenheter

Under mina yrkesverksamma år har jag också under flera års tid arbetat inom IT-branschen med projektledning och teknisk support som personalassistent och Customer Relationship Manager. Jag har också arbetat som stödperson i olika föreningar.  Då bland annat med brottsoffer och för anhöriga som har barn i sin närhet som varit utsatta för sexuella övergrepp. Jag arbetar även ideellt på ett självhjälpshus i Göteborg, som igångsättare av olika grupper och ingår i styrelsen. Jag har flera utbildningar i bagaget vid sidan av den pedagogiska utbildningen och då bland annat som certifierad coach, diplomerad samtalsterapeut, samtalspedagog, personalassistent och tog också en filosofie kandidatexamen med historia och religion som huvudämne.

Coach

Jag har coachat både barn och ungdomar, privatpersoner, personalgrupper såväl som chefer. Som professionell coach och samtalsterapeut vill jag bidra till människors, såväl på individnivå som organisationsnivå, utveckling och framgång. Jag coachar och samtalar med dem som vill växa, hitta nya vägar och vill stärka sig själva. Genom support, struktur och ärlig feedback bidrar jag till mina klienters utveckling och lärande i allt som rör deras frågeställningar och vår gemensamma process.
Vårt samarbete präglas av respekt, ärlighet och empati. Min önskan och vision är att människor efter att de varit hos mig skall känna glädje, framtidstro och mod att förverkliga sina mål och drömmar.

Uppdrag

Vid sidan om mitt arbete som coach, utbildare och föreläsare arbetar jag också ideellt. Detta gör jag då jag brinner för att hjälpa och också kunna bidra med min egen livserfarenhet och kunskap.

”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där…”
– Søren Kierkegaard

UNIVERSITETS UTBILDNINGAR:

– Neuropsykologi – Göteborgs universitet
– Mobbningens psykologi – Högskolan, Kristianstad
– Ungas vuxenblivande – Sociologi, Mittuniversitetet
– KBT – Mittuniversitetet
– Filosofi, Göteborgs universitet
– Religionspsykologi, Göteborgs universitet
– FILOSOFIE KANDIDAT EXAMEN, Religion & Historia (historia som huvudämne), Göteborgs universitet

ÖVRIGA UTBILDNINGAR

– Ledarskapsutbildning 1 år – Global Leadership, Pågående
– Certifierad coach (ICF & NLP Master Practitioner), STRÄVA, Sverige samt MITA, England
– Converstation Decoding – MITA, Newcastle, England
– Hypnotherapi, MITA, Newcastle, England
–  Youth Coach – Youth Coaching Academy, London, England
– MI – Motiverande samtal – Psykologpartners
– NLP Powerthinking Master, Comunicera, Göteborg
–  Samtalspedagogik – Real Insight, Göteborg
– Personal/HR – Folkuniversitetet, Göteborg

 

Referenser

”Min resa hos Anna började i September 2011 om jag minns rätt. Jag är en tjej på 19 år som har (tack vare Anna) insett att jag har hela livet framför mig.

Jag var innan jag träffade Anna som vilken tjej som helst, med dålig självkänsla, prestationsångest osv, och jag fick enligt min egen åsikt en ganska vilsen och trasig uppväxt. Med skilda föräldrar, en sjukdom, och våldtäkts försök och massa annat i ryggsäcken.

Och som den ”starka” tjej jag är körde jag på, utan känslor, utan tårar. Tills det en dag var som att springa rakt in i en vägg, du kan aldrig fly ifrån dina känslor, i vilket fall inte föralltid.

Jag har alltid haft fruktansvärt dåligt självförtroende, men jag har alltid känt mig själv väldigt, väldigt bra. Tills jag tappade ALLT. Och känslorna kom i kapp.

Den dagen jag ringde Anna för första gången hade jag legat hemma i en vecka. Jag fick tid hos Anna redan nästa dag. Nästa dag var början på mitt liv.

Jag minns första mötet med Anna med värme. Hon är fruktansvärt skicklig på det hon gör. För ”stenhård och känslokall” som jag var tänkte jag tyst för mig själv ”lycka till att spräcka min bubbla bruden”,  Möte nummer två grät jag. Den hårdaste, tuffaste tjejen på hela jorden grät som ett litet barn. Vad hade hon gjort med mig? Jo, hon spräckte ju bubblan och kom ända in i hjärteroten kan jag lova.Hur det kändes? As gött rent ut sagt, där sitter jag helt ”naken” och gråter framför den människan som fått mig att må som jag mår idag. SJUKT BRA.

Anna grävde djupare och djupare, och många gånger ville jag ge upp, det gjorde sjukt ont och jag trodde aldrig att jag var så stark som Anna sa att jag var. I början var det jobbigt och jag klarade inte alltid att vara den starka tjejen som sa i från till mina nära och kära. Men jag började må bättre och bättre.  Jag har nu bättre kontakt med min familj, och vågar säga ifrån redan från början när något inte känns rätt. Hela min familj och vänner har sett förändringen.

Idag accepterar jag mig själv för den jag är, jag har rutin på mitt liv och det är JAG som har klarat detta, men med handen på hjärtat kan jag ärligt säga att hade inte Anna hjälpt mig, så hade jag inte vart där jag är idag.  Innan hade jag panik över allt. Allt från träning, min kropp, pengar, status, jobb osv….

Anna har lärt mig väldigt mycket.

Om ni funderar på att gå till Anna så gör det, hon är bäst, hon har förändrat hela mitt liv. Hon tar verkligen hand om sina klienter. Anna är en fantastisk människa som ligger mig varmt om hjärtat och jag vet att jag alltid är välkommen tillbaka till henne. Anna var/är min stöttepelare när ingen annan vuxen är det. Det pirrar i magen och jag får glädjetårar i ögonen bara jag tänker på henne, hon är med mig överallt.

Glöm aldrig att tänka på Anna när det blir jobbigt, för det kommer komma stunder då det känns som ni är nere och hälsar på råttorna i kloakerna. Men GE ALDRIG UPP! Tack Anna, för att du har hjälpt mig att bli den personen jag är idag. En riktig pangbrud helt enkelt!!!!!”

Madde.F, 19 år

——————————————————————————————————————-

”Tack Anna!

Jag är oerhört glad och tacksam för det fina arbete som du gjort tillsammans med min dotter. Hon har utvecklats så mycket, ditt stöd har varit ovärderligt. ”

Mvh Agneta, mamma till 15-årig tjej

————————————————————————————————————————————————————————-

” Först vill jag bara säga att Anna är fantastisk och oerhört duktig på det hon gör.

För flera år sedan gick jag hos två andra terapeuter vid olika tillfällen då jag kände att jag behövde hjälp. Men det var inte förrän jag började gå hos Anna som jag kände att jag gick framåt och började ta mig ur mitt destruktiva tänkande.

Anna har hjälpt mig att lägga min barndom och allt jobbigt som hände där bakom mig samtidigt som hon har hjälpt mig att förstå hur det som hände under barndomen påverkar mig i vuxen ålder. Anna, du hjälpte mig och stötta mig så att jag vågade berätta för hela familjen vad jag varit utsatt för och dessutom hjälpt mig att våga ta steget att berätta för min barndomsvän. Känslan efter att jag berättat för allihopa var obeskrivlig, jag var lättad och lycklig på samma gång.

Jag tänkte på det senast igår. Att jag som under så många år levde med ett självförtroende och en självkänsla som var så låg att jag inte trodde jag skulle kunna klara av någonting. Idag är jag lycklig med världens bästa fästmö och jag är polis. Ett yrke som jag inte ens funderat på för bara några år sedan. Jag har dessutom flera goda vänner och en bättre relation till min familj.

Sen jag började gå hos dig har jag hittat mig själv och förstått att jag duger som jag är och att jag faktiskt är riktigt bra!

Jag har lärt mig att kommunicera på ett annat sätt och att inte gräva ner mig och fastna i ett destruktivt tänkande som jag lätt gjorde innan. Visst kan jag må dåligt ibland men jag har lärt mig att det är okej att må dåligt och jag tar mig oftast ur den dåliga perioden snabbare genom att inte ha dåligt samvete för att jag mår lite dåligt.

Samtalet hos dig tillsammans med min fästmö gjorde att vi nu har en mycket bättre kommunikation. Vi säger till varandra när vi har en dålig dag eller bara vill vara ifred och respekterar att den andra just har en dålig dag utan att det behöver ha med vårt förhållande att göra.

Med små medel fick du oss att kommunicera och tänka på ett annat sätt. Detta är vi oerhört tacksamma för.

Du lärde känna mig väldigt snabbt efter bara några samtal kände jag hur du fick mig att sätta ord på mina känslor. Jag tror att det var väldigt viktigt för mig för att kunna se vad jag behövde göra och hur jag skulle tänka för att må bra igen.

Jag är oerhört tacksam över allt du har hjälpt mig med och så glad att jag hamnade just hos dig.

Det är svårt att sätta ord på allt du har hjälpt mig med men det här är i alla fall en sammanfattning.

Mycket beröm blev det nu och det är du värd! Om du behöver min hjälp i något av alla dina miljoner projekt så är det bara att hojta till. Det är bra för mig att gå utanför trygghetszonen som sagt :)”

 Man 28 år, yrke polis

——————————————————————————————————————————————————————–

” Stort tack Anna för att du hjälpt vår familj i tider av kris”

Familjen Persson

——————————————————————————————————————————————————————–

” Du har hjälpt mig så mycket! Nu tror jag på mig själv och gör det jag vill! Tack Anna, vi ses”

Bea 16 år