FÖRETAG

Personalvård

Många företag idag väljer att erbjuda sina anställda möjligheten till massage, gymkort, yoga och andra friskvårdsfrämjande insatser för att kroppen ska må bra. Men, det är minst lika viktigt att ta hand om vår mentala hälsa och hur vi mår i oss själva. När ett företag inleder ett friskvårdsavtal är det lika viktigt att komma ihåg knoppen som kroppen!

Coach för ditt företag

Coacher som arbetar med effektiviteten och höjer människornas motivation. SoulMind har instrumenten och redskapen för att hjälpa både stora och små företag så även skolor och föreningar. Motivation är inget som kommer av sig själv det måste jobbas fram, tränas fram och accepteras av personalen. Jag hjälper er att ta reda på vad som motiverar medarbetarna på din arbetsplats och hur ni kan arbeta vidare med verktygen framöver.

Metoderna är konkreta och effektiva men de måste underhållas. Personlig utveckling och insikt blir bara bättre och bättre ju mer man arbetar med det. Den bästa reklamen du kan få för din arbetsplats är när den egna personalen beskriver för andra vilket bra och härligt företag de jobbar på!

SoulMind erbjuder coachning och handledning av personalgrupper, chefer, likaså individuell coachning för anställda.

 

Coaching för medarbetare

Medarbetare som mår bra, är trygga i sin yrkesroll, får stöd och uppmuntran att utvecklas leder naturligtvis till bättre resultat och effektivitet i organisationen. Se detta effektiva verktyg som ett suveränt komplement till medarbetarsamtalen för att komma ett steg närmre handlingsplanen. Genom att erbjuda coaching och samtal till medarbetarna minskar du även sjukfrånvaron.


Nöjda kunder om SoulMind

”Tack Anna! Jag har verkligen sett fram emot våra möten som grupp och med dig som handleder oss. Det märks att du älskar ditt arbete och vår teamkänsla är ännu bättre nu!”
Anställd på Scandic hotell, Göteborg

”Jag upplever att jag har fått nya verktyg med mig för att leda min personal på ett ännu bättre sätt!”
Rektor, handelsprogrammet, Göteborg

 

Boka en privat session för coachning.
Klicka på knappen nedan för att komma till bokningssystemet:

Boka tid