Diplomerad Coach – inriktning högkänslighet

 

 

Diplomerad Coach/HSP-Coach
med inriktning högkänslighet –nu på distans!
Läs mer här

Ny kursstart september 2024!
Platser kvar! 


Den unika kursen för dig som vill bli Diplomerad Coach med
spetskompetens
  högkänslighet!

Kursstart 2024 – helt på distans!

 


Coach –
Ett av världens snabbast växande yrken!

Coachning innebär att arbeta mot tydliga mål och kan användas i såväl privatliv som arbetsliv. När du möter högkänsliga personer är det dock så mycket mer. 

Att arbeta som coach med inriktning  högkänslighet är ett yrke där det idag är en väldigt stor efterfrågan!
Vi behöver därför bli fler! Många högkänsliga har fått höra att de är ”överkänsliga” eller att de ”bara borde skaka av sig saker” och det gör att allt för många väntar alldeles för länge innan de söker hjälp.
Högkänsliga personer behöver möta den som kan samtala på djupet och som förstår vikten av orsak och verkan. Att förstå och bli förstådd utan att känna sig dömd eller missförstådd är viktigt.


HSP-CoachVad innehåller utbildningen?

De absolut bästa och mest etablerade coaching metoderna kompletteras med de verktyg som fungerar bäst i förändringsarbete med högkänsliga personer inom bland annat EQ – tanke/känslohantering, Samtalsmetodik, NLP och Mindfulness.
Du får även med dig effektiva tekniker för stresshantering och hur du lugnar ner ett överbelastat nervsystem, ältande tankar och hur du kan arbeta med självkärlek och självmedkänsla.

Hur du sparar din egen energi i ditt arbete som coach får du också öva dig på, vilket är en mycket viktigt del i ditt arbete, särskilt om du som coach själv är högkänslig!