Några referenser

Referenser

”Din föreläsning  om högkänslighet var en stor vändpunkt för mig! Kan inte förstå att det tog mig 48 år att inse att jag är HSP!
Kan checka av hur många HSP-saker som helst från listorna och förstår nu mig själv lite bättre. Framförallt har jag mer självmedkänsla, de gånger jag inte klarar av att leva upp till sådant jag skulle vilja. Stort tack för det! ”

Camilla Davidsson,  Författare till böckerna ”Under vintergatans alla stjärnor & ”Liten tvåa med potential”


”Jag är 21 år idag och jag har insett att jag är högkänslig. Anna har hjälpt mig att förstå mig själv och varför jag reagerar som jag gör och hur jag kan bli mer vän med mig själv.
varje gång jag har varit på coachning hos Anna så går jag därifrån med ny energi och känner mig glad.
Anna betyder jättemycket för mig och jag är så tacksam att jag träffat henne!”
Julia


”Hej och tack för en fin föreläsning. Kanonbra!
Det finns så mycket trauma begravt i anknytningen och jag är glad att du gör det du gör!
Hurra för det!”
Föreläsningen Högkänslighet, anknytning & uppväxtens påverkan”


”Jag har gått på väldigt givande kurser om Högkänslighet hos Anna Candela på Soulmind. Det har varit väldigt spännande att få lära känna sig själv genom böcker och dessa kurser. För visst har jag känt mig lite utanför och udda genom livet. Men inte visste jag att det fanns fler som mig och att få det som jag upplevt hela livet återberättat av andra – det var stort! Och att få verktyg och förståelse om hur jag fungerar det har hjälpt otroligt mycket ❤”
Susanne.B


”Jag fick hjälp under en period av Anna för att jag skulle hitta vägen framåt och det gjorde jag med god hjälp av henne.
Denna kvinna strålar som solen.
Är tydlig,rak och jag känner mig trygg i det.
Att kunna se och att kunna ge med styrka och värme så som Anna gör är verkligen unikt!”
Anne


”Hej Anna!
Det som jag tagit med mig från gårdagen är känslan av att det finns fler människor som jag, som känner och tänker som jag.
Hela livet har jag burit på en inställning av att jag är onormal, att jag är ensam i mitt sätt att betrakta världen
och jag måste dölja och tygla denna inre ”vulkan”.
Jag har försökt anpassa mig till ett ideal, där ensam är stark, plikten går först och
”själv är bäste dräng”.
Så befriande att öppna upp och att vara en del av de andras reningsprocesser!
Vill bara ha mer av detta!
Någon förstår mig <3″
Deltagare på kursen Från medberoende till självmedkänsla


”Min resa hos Anna började i September 2011 om jag minns rätt. Jag är en tjej på 19 år som har (tack vare Anna) insett att jag har hela livet framför mig.

Jag var innan jag träffade Anna som vilken tjej som helst, med dålig självkänsla, prestationsångest osv, och jag fick enligt min egen åsikt en ganska vilsen och trasig uppväxt. Med skilda föräldrar, en sjukdom, och våldtäkts försök och massa annat i ryggsäcken.

Och som den ”starka” tjej jag är körde jag på, utan känslor, utan tårar. Tills det en dag var som att springa rakt in i en vägg, du kan aldrig fly ifrån dina känslor, i vilket fall inte för alltid.

Jag har alltid haft fruktansvärt dåligt självförtroende, men jag har alltid känt mig själv väldigt, väldigt bra. Tills jag tappade ALLT. Och känslorna kom i kapp.

Den dagen jag ringde Anna för första gången hade jag legat hemma i en vecka. Jag fick tid hos Anna redan nästa dag. Nästa dag var början på mitt liv.

Jag minns första mötet med Anna med värme. Hon är fruktansvärt skicklig på det hon gör. För ”stenhård och känslokall” som jag var tänkte jag tyst för mig själv ”lycka till att spräcka min bubbla bruden”,  Möte nummer två grät jag. Den hårdaste, tuffaste tjejen på hela jorden grät som ett litet barn. Vad hade hon gjort med mig? Jo, hon spräckte ju bubblan och kom ända in i hjärteroten kan jag lova.Hur det kändes? As gött rent ut sagt, där sitter jag helt ”naken” och gråter framför den människan som fått mig att må som jag mår idag. SJUKT BRA.

Anna grävde djupare och djupare, och många gånger ville jag ge upp, det gjorde sjukt ont och jag trodde aldrig att jag var så stark som Anna sa att jag var. I början var det jobbigt och jag klarade inte alltid att vara den starka tjejen som sa i från till mina nära och kära. Men jag började må bättre och bättre.  Jag har nu bättre kontakt med min familj, och vågar säga ifrån redan från början när något inte känns rätt. Hela min familj och vänner har sett förändringen.

Idag accepterar jag mig själv för den jag är, jag har rutin på mitt liv och det är JAG som har klarat detta, men med handen på hjärtat kan jag ärligt säga att hade inte Anna hjälpt mig, så hade jag inte vart där jag är idag.  Innan hade jag panik över allt. Allt från träning, min kropp, pengar, status, jobb osv….

Anna har lärt mig väldigt mycket.

Om ni funderar på att gå till Anna så gör det, hon är bäst, hon har förändrat hela mitt liv. Hon tar verkligen hand om sina klienter. Anna är en fantastisk människa som ligger mig varmt om hjärtat och jag vet att jag alltid är välkommen tillbaka till henne. Anna var/är min stöttepelare när ingen annan vuxen är det. Det pirrar i magen och jag får glädjetårar i ögonen bara jag tänker på henne, hon är med mig överallt.

Glöm aldrig att tänka på Anna när det blir jobbigt, för det kommer komma stunder då det känns som ni är nere och hälsar på råttorna i kloakerna. Men GE ALDRIG UPP! Tack Anna, för att du har hjälpt mig att bli den personen jag är idag. En riktig pangbrud helt enkelt!!!!!”

Madde.F, 19 år


”Tack Anna!

Jag är oerhört glad och tacksam för det fina arbete som du gjort tillsammans med min dotter. Hon har utvecklats så mycket, ditt stöd har varit ovärderligt. ”

Mvh Agneta, mamma till 15-årig tjej


” Först vill jag bara säga att Anna är fantastisk och oerhört duktig på det hon gör.

För flera år sedan gick jag hos två andra terapeuter vid olika tillfällen då jag kände att jag behövde hjälp. Men det var inte förrän jag började gå hos Anna som jag kände att jag gick framåt och började ta mig ur mitt destruktiva tänkande.

Anna har hjälpt mig att lägga min barndom och allt jobbigt som hände där bakom mig samtidigt som hon har hjälpt mig att förstå hur det som hände under barndomen påverkar mig i vuxen ålder. Anna, du hjälpte mig och stötta mig så att jag vågade berätta för hela familjen vad jag varit utsatt för och dessutom hjälpt mig att våga ta steget att berätta för min barndomsvän. Känslan efter att jag berättat för allihopa var obeskrivlig, jag var lättad och lycklig på samma gång.

Jag tänkte på det senast igår. Att jag som under så många år levde med ett självförtroende och en självkänsla som var så låg att jag inte trodde jag skulle kunna klara av någonting. Idag är jag lycklig med världens bästa fästmö och jag är polis. Ett yrke som jag inte ens funderat på för bara några år sedan. Jag har dessutom flera goda vänner och en bättre relation till min familj.

Sen jag började gå hos dig har jag hittat mig själv och förstått att jag duger som jag är och att jag faktiskt är riktigt bra!

Jag har lärt mig att kommunicera på ett annat sätt och att inte gräva ner mig och fastna i ett destruktivt tänkande som jag lätt gjorde innan. Visst kan jag må dåligt ibland men jag har lärt mig att det är okej att må dåligt och jag tar mig oftast ur den dåliga perioden snabbare genom att inte ha dåligt samvete för att jag mår lite dåligt.

Samtalet hos dig tillsammans med min fästmö gjorde att vi nu har en mycket bättre kommunikation. Vi säger till varandra när vi har en dålig dag eller bara vill vara ifred och respekterar att den andra just har en dålig dag utan att det behöver ha med vårt förhållande att göra.

Med små medel fick du oss att kommunicera och tänka på ett annat sätt. Detta är vi oerhört tacksamma för.

Du lärde känna mig väldigt snabbt efter bara några samtal kände jag hur du fick mig att sätta ord på mina känslor. Jag tror att det var väldigt viktigt för mig för att kunna se vad jag behövde göra och hur jag skulle tänka för att må bra igen.

Jag är oerhört tacksam över allt du har hjälpt mig med och så glad att jag hamnade just hos dig.

Det är svårt att sätta ord på allt du har hjälpt mig med men det här är i alla fall en sammanfattning.

Mycket beröm blev det nu och det är du värd! Om du behöver min hjälp i något av alla dina miljoner projekt så är det bara att hojta till. Det är bra för mig att gå utanför trygghetszonen som sagt :)”

 Man 28 år, yrke polis


” Du har hjälpt mig så mycket! Nu tror jag på mig själv och gör det jag vill! Tack Anna, vi ses”

Bea 16 år