”Omfamna mörkret” – Högkänslighet för vintermörker

”Omfamna mörkret” – Högkänslighet för vintermörker

Datum: Söndagen den 14 november
Tid: 10:30 – 11:30
Plats: Zoom
Pris: Kostnadsfritt
BOKA HÄR


Välkommen på en timmes kostnadsfri föreläsning om att vara högkänslig för vintermörker!

Nu är det snart vinter och många har återetablerat sig på sina fysiska arbetsplatser då pandemi-restriktionerna är över.

Pressen på resultat och att vara social på både arbetstid och fritid är påtaglig samtidigt som vintermörkret kryper närmare.

För många är detta en period på året med en hög mysfaktor där man njuter av att kura ihop sig i soffan med en filt, lite ljus och en varm kopp the. Men för vissa är denna period full med ångest som växer sig allt starkare allteftersom dagarna blir kortare och solen knappt når över hustaken.

Följ med oss på en timmes kostnadsfri Online-föreläsning där vi talar om högkänslighet för vintermörker i spåren av en global pandemi. Vi kommer att ge dig konkreta tips på vad du kan göra för att hjälpa både dig själv och andra som är känsliga för mörkret och kylan. Det kan vara en kollega, medarbetare eller familjemedlem. Hemma, på jobbet eller i en skolmiljö.

Vi ger dig verktyg så att du lättare kan hantera både ditt inre och yttre mörker under vinterhalvåret!
Vi kommer även att berätta lite om begreppet HSP – Highly Sensitive Person.

Vilka är vi:

Anna Candela är Cert.Coach och diplomerad samtalsterapeut. Hon driver företaget SoulMind sedan 2010. Hon coachar, håller utbildningar och föreläser inom områden som högkänslighet, stresshantering och empatiskt ledarskap.

Maria Lannér är cert. ledarskapscoach och har sedan 2016 coachat över 1200 individer. Hon driver företaget Neptunia Development AB och erbjuder konsultstöd i olika typer av förändringsarbeten. En del av Neptunias aktiviteter och kurser kombinerar personlig utveckling med båtliv.